De beste clubs in België

Staat er een weekendje stappen op de planning? Dan is er genoeg te beleven in de grootste Belgische steden. Wellicht ga je al regelmatig naar jouw vaste club bij jou in de buurt, maar ben je benieuwd wat ons landje nog meer te bieden heeft qua uitgaan? Met een lijstje met beste clubs in België, hoef je je nooit meer te vervelen! Het weekend mag gevierd worden, dus hier wat inspiratie om jouw stapweekenden mee te vullen.

  1. Cafe D’Anvers in Antwerpen

Antwerpen is één van de beste steden om een feestje te bouwen. De sfeervolle en bruisende stad is een broedplaats van gezellige restaurants en natuurlijk toffe clubs. Wil jij feesten op een unieke locatie onder het genot van de beste house nummers? Dan is café D’Anvers het perfecte begin van een gezellige avond uit. Deze voormalige kerk is één van de grondleggers van de house scene in Europa. Vele bekende dj’s hebben hier dan ook al achter de draaitafels gestaan. De religieuze elementen en industriële inrichting zorgen voor een heel bijzonder sfeertje. Wanneer je een echte nachtvlinder bent, kan je hier je hart ophalen. De feesten in deze club gaan namelijk tot in de late uurtjes door. In het weekend sluit de tent pas om 7.30 uur!

  1. Petrol Club in Antwerpen

Nog een grote speler in de uitgaansscene van Antwerpen, is de Petrol Club. Zij zijn in tegenstelling tot Café D’Anvers, niet gebonden aan een bepaalde muziekstijl. Of je nu lekker je haren losgooit op de hardste rocknummers, of met je billen schudt op Beenie man, het is allemaal mogelijk. Met een volle agenda met grote namen, vind je altijd wel jouw favoriete muziekstijl voor avond stappen. Wanneer je gek bent op live muziek, is de Petrol Club the place to be.

  1. Spirito in Brussel

Onze hoofdstad mag natuurlijk ook niet overgeslagen worden wanneer je een avondje goed wilt stappen. Deze club noemt zichzelf ook wel ‘the church of happiness’. Ook gevestigd in een oude kerk, biedt deze locatie vele mogelijkheden voor een volledig verzorgde avond, nacht en ochtend uit. Spirito is namelijk niet alleen een club, maar ook een restaurant, lounge en bar. Wanneer je heerlijke cocktails wilt drinken op een high end locatie, dan biedt deze club garantie op een perfecte avond uit.

Verantwoord stappen in de leukste clubs

Iedereen houdt wel eens van een avondje uit, en af en toe gebruik je wel eens wat om je avond nog leuker te maken. Op een verantwoorde manier drugs gebruiken is mogelijk, mits het je leven of avond stappen niet negatief beïnvloedt. Ben of ken jij iemand met een GHB verslaving? Zoek dan direct hulp om hiervan af te komen. Zo kan je onbezorgd en op een verantwoorde manier genieten van het nachtleven van België.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *