De tuin als vakantieparadijs

Wanneer ik aan de zomer denk, denk ik aan die broeierige warmte die ondanks de ondergaande zon nog is blijven hangen, gras en barbecue geur in de straat. Ik denk aan mijn vrienden, een fles wijn op tafel en late avonden. En ik ben denk ik niet de enige. De zomer staat vaak symbool voor ontspanning en samenkomen. Dit komt vooral door de vakantie. Vaak heeft iedereen een relatief langere tijd vrij om even bij te komen van het drukke werkleven. In deze periode worden de tuinen ten volste benut. En wanneer een vakantie in het buitenland er niet in zit, is de tuin het vakantiepark. Daar waar je met je blote voeten door het gras kan kuieren en met bikini op een strandstoel kan liggen. En er zijn nog veel meer manieren om je tuin om te toveren tot een vakantieparadijs.

Investeren in de tuin

Het mag dan misschien wat meer kosten maar dan heb je ook wat. Als je geen ruimte hebt voor een zwembad en een plastic waterbadje doet het ‘m ook niet, kies dan voor een hottub hout! Dit is niet alleen ideaal voor de zomervakantie, maar ook voor de kerstvakantie omdat hij bij alle buitentemperaturen ten volste benut kan worden. In de zomer geeft het verkoeling; in de winter kun je opwarmen. Een wijntje erbij; en je hebt het gevoel alsof je je in een luxe resort bevind!

Bloemen, bloemen!

De zomer staat echt bekend als het seizoen waar alles tot bloei komt of al is gekomen. Maar voordat je tuin helemaal vol staat met de mooiste bloemen, moet er gezaaid worden. Een typisch voorbeeld van een goede voorbereiding staat gelijk aan een mooi eindresultaat. Wanneer je op het juiste tijdstip gaat zaaien, staat je hele tuin in de zomer vol. Dit ziet er niet alleen heel mooi uit, maar het ruikt ook nog eens heel lekker en er komen allerlei dieren op af. Je tuin komt echt tot leven!

Waar is de barbecue?

Wat is een zomer zonder buiten koken en buiten eten? En mijn motto is: wanneer je het doet, moet je het goed doen. En dit geldt ook voor het halen van een barbecue. Je kunt bijvoorbeeld een OFYR kopen. Hiermee bereid je de beste stukken vlees en bovendien zijn ze super stijlvol. In tegenstelling tot de meeste barbecues wil je ze juist in het zicht hebben staan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *