Genieten in eigen land

camping kamperen

Lekker op vakantie in eigen land en toch het gevoel hebben dat je geen luxe hoeft te missen, of ben jij een echte kampeerder die met de tent of de vouwwagen op vakantie wilt. Bij De Leistert kan het allemaal, een luxe bungalow of de caravan het maakt allemaal niet uit. Feit is wel dat je overal van kunt genieten, van de vele faciliteiten die het park heeft tot het animatieteam voor de kinderen onder leiding van Pluck en Pien. Jong en oud kan zich uitstekend vermaken op het park.

Camping voor jong en oud

Of je nu jong of oud bent op De Leistert is er voor iedereen iets te doen, kinderen kunnen lekker zwemmen in het buiten golfslagbad, of wanneer het minder mooi weer is in het subtropisch zwemparadijs. Lekker in een bubbelbad of ga van de stroomversnelling af die geschikt is voor de hele familie. In de overdekte Plaza heb je voor de kinderen ook voldoende mogelijkheden om te spelen, terwijl de ouders op een terrasje een drankje kunnen drinken.

Prachtige bungalows

Naast de mogelijkheden om te kamperen, zijn er ook prachtige bungalows in verschillende stijlen om te overnachten. Ook grotere groepen zijn meer dan welkom op De Leistert, neem bijvoorbeeld een authentieke boerderij om met de hele familie in te overnachten. Houd je meer van een moderne bungalow dan is dit ook mogelijk, op het park is er voor iedereen wel een geschikte bungalow om een prachtige vakantie te houden. Of je nu van eenvoudig houdt of wat meer luxe wilt tijdens je vakantie.

De Leistert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *