Puur genieten in een prachtige omgeving

luxe hotel Limburg

Wanneer je er even uit wilt met het gezin dan verwacht je ook dat je wordt verwend, om te beginnen natuurlijk in een luxe hotel Limburg om te overnachten. Niet alleen het hotel is mooi en luxe, maar de omgeving waar het hotel ligt is schitterend om te zien. Een bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen, vanuit je luxe hotelkamer heb je uitzicht op de natuur in de omgeving. De kamer is van alle gemakken voorzien om een luxe vakantie ervan te maken. 

Heerlijk culinair genieten

Limburg staat bekend om zijn gastvrijheid en lekkere eten, dit ervaar je bij de Maashof zeker. Het personeel is uiterst vriendelijk om je een heerlijke tijd te laten beleven, en het eten in luxe hotel Limburg is perfect. In het restaurant kun je de lekkerste maaltijden bestellen zowel voor jong als oud, in de zomer is het mogelijk te genieten op het buitenterras van je maaltijd. Maar ook als het minder goed weer is geniet je in de wintertuin of de serre. 

luxe hotel Limburg

Verschillende arrangementen

Het luxe hotel Limburg staat bekend om de vele mogelijkheden en de uitstekende service van de medewerkers, maar ook de arrangementen die je kunt nemen zijn erg leuk en lekker. Met een culinair arrangement maak je kennis met de Limburgse keuken, producten uit de streek op een uitstekende manier bereidt. Wil je lekker bezig zijn aan het water en de rust opzoeken dan is forelvissen misschien wel iets voor je, zo zijn er verschillende arrangementen waar je gebruik van kunt maken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *