Verblijven op een camping in de omgeving van Parijs

Als je Parijs wilt bezoeken dan zijn er vele mogelijkheden om binnen of buiten de stad te verblijven. Een goede optie is om te kiezen voor een camping Parijs. Deze bevinden zich in de omgeving waardoor je kan kiezen om te genieten van Parijs gedurende de dag en in de avond tot rust te komen in een groene omgeving. De rust van kamperen gecombineerd met het bruisende leven van de grote stad is een ideale manier om je vakantie door te brengen. Zowel in Parijs als in de omgeving van Parijs valt van alles te zien en te doen. Je hoeft je zeker niet te vervelen als je verblijft op een camping in de omgeving van Parijs. In Parijs kan je het Louvre, de Eiffeltoren, winkelen in Galleries Lafayette of het uitzicht bewonderen bij Sacre Coeur. Als je besluit om een dagje op de camping te ontspannen dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid.

Bezienswaardigheden in de omgeving

In de omgeving van Parijs is er genoeg te beleven en te zien. Je kan bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de tuinen van Monet die in Giverny gevestigd zijn. Rondom zijn voormalige woonhuis vind je prachtige tuinen terug. In de tuinen vind je allerlei rozen, waterlelies en bruggetjes met overhangende wilgen terug. Sommige van zijn meesterwerken zijn geschilderd in zijn tuinen. Chateau de Versailles is een prachtig kasteel die luxe en extravaganza uitstraalt. Het gebouw telt honderden kamers die te bezoeken zijn. Daarnaast zijn er geweldige tuinen rondom het kasteel met orangeries, terrassen en geweldige fonteinen. Auvers sur oise is een natuurpark waar Vincent van Gogh de laatste weken van zijn levend doorbracht. Vele van zijn bekende werken zijn in deze tijd geschilderd.

Andere bezienswaardigheden in de buurt van Parijs

Er is nog veel meer te zien in de buurt zoals Chateau de Fontainebleau. Dit is een voormalig jachtverblijf wat decadentie en luxe uitstraalt. Het is gebouwd in 1528 en staat bekend om zijn prachtige architectuur en het mooie park. Als je met je gezin verblijft op de camping dan is Disneyland Parijs ook een leuk uitje. Het bestaat uit twee verschillende attractieparken en een winkelstraat. Je kan er dus gerust meerdere dagen rondbrengen. Parc de Thoiry ligt rond het kasteel Thoiry en is Europa’s eerste safaripark. Je kan het park bezoeken met je eigen auto en wilde dieren ontdekken waaronder zebra’s, apen en leeuwen die leven in hun eigen habitat. In het pittoreske kasteel vind je renaissance meubilair terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *